Massagetherapie

Massage heeft niet alleen fysiek positieve effecten. In de massagetherapie maakt het je ook bewust van de invloed van tot dan toe onbewuste gevoelens en gedachten. Juist dit bewustwordingsproces laat vaak een positieve invloed op de pijn zien.
Bij bijvoorbeeld trauma wordt dit in de neurowetenschap onderkent. Zie het werk van de Nederlands/Amerikaanse Prof. Bessel van der Kolk M.D..

Wanneer?

Als er sprake is van lichamelijke pijn en/of spanning en een puur op de fysieke klacht gerichte therapie niet helpt. Ook wanneer een psychische oorzaak de pijn of spanning veroorzaakt en een stap naar een psycholoog liever niet wordt gemaakt is massagetherapie de aangewezen weg.

De massagetherapie is een samen 'werken' aan jouw pijn.

Access Not Configured. YouTube Data API has not been used in project 335818281350 before or it is disabled. Enable it by visiting https://console.developers.google.com/apis/api/youtube.googleapis.com/overview?project=335818281350 then retry. If you enabled this API recently, wait a few minutes for the action to propagate to our systems and retry.
Call Now Button